Πέθανε ο μπαμπαστρούμφ

Αγαπητοί φίλοι του kvm.gr,
με λύπη σας ενημερώνω για τον θάνατο του μπαμπαστρούμφ. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κηδία του (εκτός από τον δρακουμέλ που δεν μπορούσε για μια ακόμη φορά να βρεί το στρουμφοχωριό).

Μερικοί από αυτούς ήταν η Madonna, ο Ζουγκλάκος, ο Τσουμπρίλο, ο Τσατσέγκο, ο Γκολέμας (Ποδηλάτης) και ο Αργύρης.
Στον τάφο του άρχοντα του στρουμφοχωριού άφησαν όλοι δώρα σύμφωνα με τα έθιμα των στρούμφ. Ο λιχούδης άφησε μια τουρτίτσα, ο σπιρτούλης ένα σπίρτο, η στρουμφίτα ένα λουλούδι και ο χουζούρης ένα χασμουρητό.
Ο ξεφτέρης άρχισε να αναφέρει τον επικήδιο λόγο :
Αγαπητέ μπαρμπαστρούμφ,
αντίο.
Ο γκρινιάρης στη συνέχεια είπε «μου τη δίνουν οι μεγάλοι επικήδιοι».

Μετά την απώλεια αυτή, ο μελένιος έβαψε το καπέλο του κόκκινο και άφησε μούσια. Είναι ο νέος συνεχιστής. Μετά τον προπάππουστρούμφ, τον πάππουστρούμφ και τον μπαμπαστρούμφ αυτός συνεχίζει την πολύ δύσκολη δουλεία. Ας τηρήσουμε όλοι ενός λεπτού σιγή. Να μείνουμε ένα λεπτό στο Internet χωρίς να κατεβάσουμε byte.

Ραταταράτας

0 Σχόλια to “Πέθανε ο μπαμπαστρούμφ”  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
ΠΡΟΣΟΧΗ

Προς το παρών αναδημοσιεύουμε το περιεχόμενο του KVM όπως αυτό έχει διασωθεί απο το 2003. Σύντομα θα προχωρήσουμε και στην δημιουργία νέου υλικού...

Γελοίοι…

**Εαν θέλετε να αρθρογραφήσετε στο KVM.gr, καταρχήν είστε ψώνια και κατα δεύτερον πολύ μικροί για να συγκριθείτε μαζί μας. Παρόλα αυτά εάν επιμένετε στείλτε ένα βιογραφικό (για να γελάσουμε) και το άρθρο σας στους αρχισυντάκτες.

**Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε άλλο (εμείς δεν θέλουμε) στείλτε e-mail
Εάν έχετε οποιαδήποτε αντίρρηση με αυτά που γράφονται στο kvm.gr και θεωρείτε πως έχετε το κατάλληλο πνευματικό επίπεδο για να έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί μας, σας ικετεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στείλτε τα γεμάτα μίσος γράμματα σας στο gfiinc(at)gmail.com. Θα σας απαντήσουμε καταλλήλως με όση γλαφυρότητα μπορεί να προσφέρει η Ελληνική Υβρεολογία, αν και όσο και αν προσπαθήσουμε σίγουρα δεν θα καταφέρουμε να κυλίσουμε στο επίπεδο σας.
Δείτε εδώ την αλληλογραφία μας.

Αρέσει σε %d bloggers: