Όροι χρήσης
Επιτρέπετε να διαβάσετε την Σελίδα. Επιτρέπεται να την δείξετε και σε άλλους να την διαβάσουνε. Επιτρέπεται επίσης να την δείξουν και αυτοί που την δείξατε σε άλλους. Ακόμα επιτρέπεται αυτοί που την είδανε από αυτούς που την δείξατε εσείς να την δείξουν σε άλλους οι οποίοι με την σειρά του μπορούν να την δείξουν σε άλλους. Δεν επιτρέπονται όλες οι μπαγαποντιές. Εάν κάνετε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη θα σας βρούμε.

Προσωπικά δεδομένα
Κάποιοι από εμάς είναι GAY. Οι υπόλοιποι δεν είναι. Α ναι ένας κοιμάται ακόμα με το αρκουδάκι του. Κατά τα άλλα είμαστε συνηθισμένοι ανώμαλοι, βρομιάρηδες, ανέραστοι, χοντροί όπως όλοι εσείς αλλά όχι τόσο πολύ.

Υπηρεσίες
Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσία σε πολύ τσουχτερές τιμές γιατί είμαστε οι καλύτεροι αλλά κυρίως γιατί είστε κορόιδα και πληρώνετε. Εάν έχετε τα λεφτά να πληρώσετε η Σβετλάνα η Θεοβάνοβα και ο Abdul θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν.

Βοήθεια
ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Email: pnt@otenet.gr

Διαφήμιση
Εάν θέλετε να διαφημιστείτε σε αυτή την ιστοσελίδα επικοινωνήστε μαζί μας στο gfiinc(at)gmail.com (Σε ότι έχει σχέση με λεφτά απαντάμε σοβαρά).

2 Σχόλια to “Νομικά & Άλλα”


  1. 1 3dio 14 Νοεμβρίου, 2008 στο 7:47 πμ

    Είναι ‘Φεοφάνοβα’ και όχι ‘Θεοφάνοβα’. Αστοιχείωτοι! Θακ γιου!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
ΠΡΟΣΟΧΗ

Προς το παρών αναδημοσιεύουμε το περιεχόμενο του KVM όπως αυτό έχει διασωθεί απο το 2003. Σύντομα θα προχωρήσουμε και στην δημιουργία νέου υλικού...

Γελοίοι…

**Εαν θέλετε να αρθρογραφήσετε στο KVM.gr, καταρχήν είστε ψώνια και κατα δεύτερον πολύ μικροί για να συγκριθείτε μαζί μας. Παρόλα αυτά εάν επιμένετε στείλτε ένα βιογραφικό (για να γελάσουμε) και το άρθρο σας στους αρχισυντάκτες.

**Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε άλλο (εμείς δεν θέλουμε) στείλτε e-mail
Εάν έχετε οποιαδήποτε αντίρρηση με αυτά που γράφονται στο kvm.gr και θεωρείτε πως έχετε το κατάλληλο πνευματικό επίπεδο για να έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί μας, σας ικετεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στείλτε τα γεμάτα μίσος γράμματα σας στο gfiinc(at)gmail.com. Θα σας απαντήσουμε καταλλήλως με όση γλαφυρότητα μπορεί να προσφέρει η Ελληνική Υβρεολογία, αν και όσο και αν προσπαθήσουμε σίγουρα δεν θα καταφέρουμε να κυλίσουμε στο επίπεδο σας.
Δείτε εδώ την αλληλογραφία μας.

Αρέσει σε %d bloggers: